Over Jerry

Mijn naam is Jerry Zwiers en ben geboren in 1959. Ik sport al vanaf mijn 6e jaar en heb aan diverse sporten gedaan. Voorbeelden daarvan zijn: Karate 1e Dan en Open Nederlands Kampioen 1978, Fitness, Body Building en American Football MVP 1989. Sinds mijn 20ste heb ik mensen getraind, gecoacht en begeleid.

Ik ben 4,5 jaar werkzaam  (2011-2015) geweest als Personal Trainer bij een Personal Training Center  in Groningen. Hier gaf ik Personal Training en les aan kleine groepen. Inmiddels heb ik daar al meer dan 3000 sessies ‘1 op 1 trainingen’ gegeven.

In november 2013  ben ik voor mezelf begonnen en ben  in januari 2015 een samenwerking aangegaan met Go4Harimau t/m 28-2-23. Per 1 maart 2023 gestart bij Body Support.

Ik heb mij tot doel gesteld om mijn klanten optimaal te begeleiden bij het behalen van hun persoonlijke doelstelling.

Verder ben ik bereid om mensen te motiveren zodat ze hun levensstijl kunnen en willen veranderen. Het gevolg daarvan is dat men fitter, sterker en gelukkiger gaat worden.

https://youtu.be/Gp-iyeExNVQ

 

17,447 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

1 reactie op “Over Jerry

  1. Al bijna 2 jaar worden wij 1x in de week getraind door Jerry. Jerry is als trainer erg gedreven en motiveert ons om tot het uiterste te gaan. Met verschillende boksoefeningen in combinatie met grondoefeningen al dan niet in circuitvorm gaan we in een uur kapot. Heerlijk! Naast serieus trainen is er ook tijd voor lolletje. De persoonlijke benadering van Jerry maakt absoluut het verschil met een ‘gewone’ sportschool. Deze combinatie maakt het dat wij nog altijd zeer gemotiveerd naar de bokstraining gaan. Voor iedereen die aan zijn of haar conditie wil werken en een gemotiveerde trainer zoekt is Jerry absoluut een aanrader!

Reacties zijn gesloten.