Extreme Outdoor Training

Wat is Extreme Outdoor Training?

Een actieve les in de buitenlucht waar je in groepsverband zowel conditie als kracht traint. De training bestaat o.a. uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen waarbij je je laat verrassen door obstakels als bankjes, stoepranden, trappen, hekjes, grasvelden en heuvels. Daarnaast wordt er bij de training gebruik gemaakt van Battle Rope, Kettlebell, Bulgarian Bag, Pull up Rack, Jump BOX en Body Weight.  Deze training wordt op de zondag gehouden.

De training op de woensdagavond van 19:30-20:45  uur ( in de zomermaanden) daar wordt minder aandacht besteed aan cardio  maar meer aan techniek en kracht. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan de Kettlebell en Bulgarian Bag.

 

Wat doet het met je en waarom?

  • Maakt je sterk, (mentaal) fit en geeft je een flinke dosis energie.
  • Je traint je, buik, billen, benen, borst, armen noem het maar op.
  • Afvallen op een motiverende manier.
  • Doordat je kracht en uithoudingsvermogen toeneemt ga je lekkerder in je vel zitten en krijg je meer energie.

Extreme Outdoor Training is een perfecte aanvulling op andere sporten. Deze full body work-out is voor iedereen toegankelijk op elk sportniveau. Lekker in de natuur trainen, maar het sleutelwoord is natuurlijk wel FUN FUN FUN!

Kosten

Extreme Outdoor Training wordt aangeboden zonder vast abonnement. De training kan gevolgd worden door het betalen van losse lessen. Daarnaast is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen.

  • Losse les                                            € 6 ,00
  • 5 strippenkaart                              € 25,00          2 mnd geldig
  • 10 strippenkaart                            €45,00           4 mnd geldig

Trainingsdag en locatie

Elke zondag van 11:00 tot 12:15 uur bij “de Kardingeberg” (Recreatiegebied Kardinge) in Groningen. Verzamelplek bij de skatebaan tegenover “Pitch en Putt”. Parkeerplek is voldoende aanwezig.

Zodra het grasveld te drassig is om op te trainen verhuizen wij naar de parkeerplek van het Alpha College  (Kardinge) aan de snelweg.

Work out spot Grasveld (2)

                        OF

Work out spot ALFA

EOT BANNER LOGO 8-10-17

ga nou maar 1

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Meld je snel aan en ervaar zelf de ideale work-out:

EXTREME OUTDOOR TRAINING

 

4,092 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag